Schrijfcursussen in Amsterdam

Open dagen 21 maart en 4 april

Op de zaterdagen 21 maart en en 4 april 2020 opent de Schrijversvakschool op Herengracht 274 haar deuren voor belangstellenden. Wil je weten hoe de school kan bijdragen aan de ontwikkeling van jouw schrijftalent, dan ben je van harte welkom. Docenten en studenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden. Ook is er gelegenheid tot het volgen van proeflessen proza en schrijftraining en om je werk te laten lezen aan onze Scriptdokter.

Zaterdagochtend 21 maart:

10:30 Inloop met koffie of thee
11:00 Informatie van directeur en docent Hans Hogenkamp over de vierjarige vakopleiding (tuinkamer)
11:00 Informatie van coördinator Femke Baljet over ons cursusaanbod (lokaal 3.1)

11:30 Proeflessen schrijftraining
11:30 Proeflessen proza
12:30 Gelegenheid om vragen te stellen in de tuinkamer
12:30 Onze scriptdokter eest en becommentarieert. Wil jij ook feedback op je tekst? Stuur dan vóór 9 maart max. 800 woorden van je verhaal, roman of essay naar info@schrijversvakschool.

We stellen het op prijs als je laat weten dat je komt, stuur in dat geval een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar het is niet per se noodzakelijk, je bent ook zonder aanmelding van harte welkom.

Zaterdagmiddag 4 april:

14:45 Inloop met koffie en thee
15:00 Informatie van directeur en docent Hans Hogenkamp over de vierjarige vakopleiding
15:00 Informatie van decaan Maaike Bergstra en coördinator Femke Baljet over ons cursusaanbod

15:30 Proeflessen schrijftraining
15:30 Proeflessen proza
16:30 Borrel en gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers, docenten en (oud-)studenten
16:30 Scriptdokter leest en becommentarieert. Wil jij ook feedback op je tekst? Stuur dan vóór 2 april max. 800 woorden van je verhaal, roman of essay naar info@schrijversvakschool

We stellen het op prijs als je laat weten dat je komt door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we weten hoeveel mensen we ongeveer kunnen verwachten bij de proeflessen. Maar het is niet per se noodzakelijk, je bent ook zonder aanmelding van harte welkom!

Mocht je meer willen weten bel dan 020-26 000 66 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aanmelden schrijfcursussen

Aanmelden cursus

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de schrijfcursussen van de Schrijversvakschool.

Vul je voornaam in
Vul je achternaam in
Vul je straatnaam in
Vul je huisnummer in
Vul je postcode in
Vul je woonplaats in
Vul je telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
E-mailadressen komen niet overeen
Vul je geboortedatum in
Maak een keuze
Vul uw postcode in
Vul een geldig e-mailadres in
Ongeldige invoer
In welke periode wil je een cursus volgen?
Op welke locatie wil je een cursus volgen?
Welke cursus wil je volgen?
Welke cursus wil je volgen?
Please let us know your message.
Je kortingscode is niet correct. Probeer het nogmaals. Als je geen geldige kortingscode hebt, laat het veld dan leeg.
Is je kortingscode correct, dan wordt het juiste bedrag doorberekend op de factuur.
Heb je eerder een cursus gevolgd, maar geen kortingscode ontvangen? Vermeld dan hierboven bij ‘opmerkingen’ welke cursus dit was en in welke periode. Na ontvangst van je betaling krijg je het bedrag van de korting dan teruggestort.
Vink aan dat je akkoord gaat met de voorwaarden
Er is iets misgegaan. Het gaat om de eerste vijf letters, zonder spaties ertussen

Voor meer informatie over de verwerking van je persoonsgegevens zie onze privacyverklaring.

De Nieuwe School, Amsterdam

Adres en route Amsterdam

De lessen worden gegeven in het fraaie grachtenpand van De Nieuwe School aan Herengracht 274 in Amsterdam.