Bio's

Wilbert Cornelissen

Docent poëzie

W.J.A. Cornelissen (1958, Huissen) publiceerde twee dichtbundels onder de naam Wilbert Cornelissen, Ontfermingen (1998, Arbeiderspers) en Kinderlandschappen (2002, Meulenhoff). Hij is nu bezig met het Groot dodenboek.

In de periode na de publicatie van Kinderlandschappen ontwikkelde zijn dichterschap zich in verschillende richtingen. Naast ‘Wilbert Cornelissen’ zijn er twee heteroniemen ontstaan
Vanaf 3 november 2006 publiceert de mottenfokker onder het motto ‘elke dag één’ een stadsgedichtje op mottenfokker.hyves.nl. Op 15 december 2009 staat de teller op 1137. . In 2010 zal bij uitgeverij Meulenhoff een bundel verschijnen van ‘de kleine werker’ (W. Cornelissen) onder de titel De stille parade
Dan is er een Heer Lief (de schrijfgeile man) die nog even in de kast zit maar popelt om eruit te komen.

Daarnaast heeft Wilbert Cornelissen divers klein proza gepubliceerd in verschillende tijdschriften (Tirade, de revisor, Yang, Dietsche Warande & Belfort (DWB), Bunker Hill, Boekman Cahier).

Meer docenten

Deze docenten geven een of meer dezelfde vakken:

Alle docenten: