Schrijversvakschool


Kosten schrijfopleiding


Kosten schrijfopleiding

Als je tot de opleiding bent toegelaten sturen wij in juli een factuur voor het studiegeld, dat € 2.250,- per studiejaar bedraagt. Bij betaling ineens mag er  € 40,- betalingskorting afgetrokken worden, mits de betaling op tijd ontvangen is (uiterlijk 20 augustus).

Gespreide betaling is mogelijk. In dat geval machtig je ons het lesgeld in tien maandelijkse termijnen van je rekening af te schrijven. Het machtigingsformulier ontvang je samen met de factuur.

Doorgaans is het lesgeld fiscaal aftrekbaar als studiekosten. Schrijversvakschool Amsterdam is opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs en daarmee zijn lesgeld en cursusgelden vrijgesteld van BTW. Aangezien het een deeltijdopleiding betreft, bestaat er geen recht op studiefinanciering.

Inschrijven opleiding

De inschrijvingstermijn voor het basisjaar 2017-2018 van de deeltijdopleiding is inmiddels verstreken en wij hebben geen plaatsen meer beschikbaar. Onderstaande informatie is dus niet meer van toepassing.

Indien je hebt besloten je in te schrijven voor de opleiding, vul je gegevens dan in op het online-formulier onder aan deze pagina.

Je ontvangt dan per mail een inschrijfformulier in pdf-formaat waarop je gegevens al staan vermeld.

Schrijf je nu in

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input