Schrijversvakschool


Actueel


Vader of geen vader worden?

De nieuwe roman van schrijver en docent proza Robbert Welagen, In goede handen, is een verhaal over opbouwen en het verlangen naar aanwezigheid. Dit in tegenstelling tot zijn vorige roman die ging over afbouwen en afwezigheid.

Vader worden of geen vader worden? Met deze vraag worstelt Erik Bergmans, illustrator en al vier jaar gelukkig samen met zijn vriendin. Het moment is daar. Maar zal een kind bij hem in goede handen zijn? Was hijzelf als kind in goede handen?
Deze vragen komen op scherp te staan als hij op station Amstel tijdens spitsuur een man ziet lopen die als twee druppels water op hem lijkt. Althans, de ‘succesvollere’ versie van hemzelf: een man met een dure stropdas en aktetas. Is de gelijkenis maar optisch bedrog of is er meer? Om daar achter te komen, besluit hij zichzelf te volgen.
In goede handen is een ontroerend en krachtig verhaal over familie, identiteit en herinnering.

In goede handen wordt uitgegeven door Nijgh & Van Ditmar

Nieuws

NicolekaandorpHet Schrijfkabinet met Nicole Kaandorp 14 november

Het Schrijfkabinet is een maandelijks programma over de kunst en raadselen van het schrijven. Elke maand vertellen twee schrijvers hoe ze dat...

Lees verder

JoostzwagermanOpnieuw genomineerden voor de Joost Zwagerman Essayprijs

Derderjaars studente Marion Bruinenberg en oud-cursiste Jolanda van Benthem zijn twee van de vijf genomineerden voor de Joost Zwagerman Essayprijs 2019. Ook...

Lees verder

MandyeggerdingMandy Eggerding wint Rob de Vos Dichtprijs

Vierdejaars studente poëzie Mandy Eggerding, wint de Rob de Vos Dichtprijs met haar gedicht In alles.

Lees hier het gedicht en...

Lees verder

Meer nieuws

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Realisatie website: WebLab42