Schrijversvakschool

Zes prijzen voor kortfilm Vier meter

Zes prijzen voor kortfilm Vier meter

Vierdejaars scenariostudent Robin van Gelder schreef het script voor de korte film Vier meter, een film die werd gemaakt in het kader van het 48 hours Film project. Zesentwintig filmmakers waren uitgenodigd om in twee dagen een film te schrijven, te draaien, te spelen, te regisseren en te monteren. Een week later kende de filmjury met onder andere San Fu Maltha en Robert Jan Westdijk de film zes prijzen toe. Waaronder de prijs voor beste film en het beste script. Ook de publieksprijs ging naar Vier meter.
Nu het heeft gewonnen mag het aan de wereldfinale van het 48 hours Film project in Hollywood meedoen. Daar zullen alle winnende kortfilms worden vertoond en strijden om de beste productie wereldwijd.

Nieuws

Het boek Mauk van docent proza Jan Vantoortelboom heeft de Boekenbon Literatuurprijs 2023 gewonnen. Dat maakte juryvoorzitter Ingrid van Engelshoven donderdagavond...

De winnaar van de Zeeuwse Boekenprijs (ZBP) 2023 werd op maandag 30 oktober bekendgemaakt door commissaris van de Koning en juryvoorzitter Han Polman.
Het...

Het Charlotte Köhler Stipendium 2023, een aanmoedigingstoelage voor literair talent, wordt dit jaar toegekend aan schrijver en docent Schrijversvakschool Roos van Rijswijk...

Meer nieuws

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Ongeldige invoer

Realisatie website: WebLab42