Schrijversvakschool


Publicaties studenten en cursisten


Robin van Gelder

Vierdejaars scenariostudent Robin van Gelder schreef het script voor de korte film Vier meter, een film die werd gemaakt in het kader van het 48 hours Film project 2014. Zesentwintig Nederlandse filmmakers waren uitgenodigd om in twee dagen een film te schrijven, te draaien, te spelen, te regisseren en te monteren.

Een week later kende de filmjury met onder andere San Fu Maltha en Robert Jan Westdijk de film zes prijzen toe. Waaronder de prijs voor beste film en het beste script. Ook de publieksprijs ging naar Vier meter.
Nu het heeft gewonnen mag het aan de wereldfinale van het 48 hours Film project in Hollywood meedoen. Daar zullen alle winnende kortfilms worden vertoond en strijden om de beste productie wereldwijd.

Robin studeert in de richting scenario aan Schrijversvakschool Amsterdam. Ook liep hij een jaar stage bij producent Rots Filmwerk, waarbij hij als scenarist werd ingezet mee te denken en mee te schrijven aan diverse filmprojecten.

Meer publicaties van studenten

Ook goed leren schrijven?

Zeer regelmatig verschijnt er werk van studenten en cursisten bij gerenommeerde uitgeverijen en literaire tijdschriften. Hieronder vind je een overzicht van een aantal van die publicaties.

Wil jij ook echt goed leren schrijven? Volg de Schrijfopleiding op de Schrijversvakschool, of een van onze intensieve schrijfcursussen!

 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input